SM Shahrom

The Man Become Legend

6/09/2009

Kongkek

Posted by SM Shahrom

Ada sepasang suami isteri yg duduk dikampung. Oleh kerana rumah mereka yg
terlalu berdekatan dgn jiran tetangga. Maka sisuami pun mengajar bahasa yg
jarang digunakan oleh tetangganya.
Isteri beliau yg sengau sentiasa menurut kata kata suami nya itu. So suatu
hari suami nya berkata..

"Yang, kalau i cakap kongkek maknanya..kita main yer'

Isterinya mengangguk sahaja..

Dan pada malam itu si suami kegersangan tahap gaban dan bertanya pada isterinya '
Kongkek boleh tak yang?'

Si isteri pun 'ok'

Setelah penat projek, mereka pun mandi bersama. Waktu mandi isteri nya yg
sengau itu pun berkata

'Yang nak kongkek'

Beliau pun terperanjat.. tapi oleh kerana sayangkan isterinya..beliau pun
'buat projek' kat toilet itu. Isterinya pun membiarkan sahaja..

Setelah abis isterinya mandi dan berkata dgn suami nya.. ;' Yang nak
kongkek'

Suami nya berkata.. 'lah tak puas lagi ke?'

Isterinya menggeleng gelengkan kepala sambil berkata 'Kongkek'

Si suami got no choice pun melakukan lagi..

Selepas itu isterinya berkata.. 'Bole tak awak kahi(kasi) haya(saya) kongkek'

Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya. Apabila beliau
hendak start lagi.. isterinya pun menahannya..

Saya bukan nak kongkek.. Saya nak ....









COLGATE...................!!!!!!!!!!!!!....:)

2 comments:

Abang Terrer said...

Hahaha mcm hampeh cite ni.. colgate punya pasal.. kuat betul suami dia..

Xpuasati said...

gua x nak pakai colgate la.. bahaya.. tak tahan nanti..