SM Shahrom

The Man Become Legend

5/18/2009

Jalan-Jalan Di Lumut

Posted by SM Shahrom


Petang Sabtu 16 May 2009 aku, wife aku and hanan gi Lumut menikmati Suasana Petang Selepas Hujan, best gak permandangan kat sane..sebelum tu aku sekeluarga gi makan petang KFC Lumut..

Saje je nak bawak akunyer little Khaliff main boyan..tapi malangnyer ramai yang dah que..taktau plak boyan tu banyak yang berminat...so..aku give-up pi tempat lain yang lagi best..kiteorang p tgk kapal layar yang berlabuh..

My little Khalif details
Name: Syed Luthfy Hanan Syed Muhammad
DOB: 19 of May 2006 time 2130
Age: kalau tak silap, 11months 29days 12hours 43minutes and 9sec (sok genap satu 1 thn)
POB: Klinik Yasmin (kos tinggi)
MOD: Scissor (kene bayar 4,500 - pokai aku dibuatnyer, takpe anak sulung, aku bagi chance)
Name of Mother: Norliza Bt Ibrahim

anak aku lahir dengan cukup sifat dan comel macam bapaknyer (statement satu hakikat yang perlu korang terima dgn hati yang ikhlas dan terbuka)..cume berat mase dia lahir 2.5kg je..risau gak, takkan bini aku tak cukup makan kut..pikir-pikir punye pikir baru aku sedar, aku bukan la baka besar sgt pun..baka cute-cute je

lagi satu mesti korang nak tau (kalu taknak tau pun aku peduli ape?)sebab ape bini aku kene operate nape tak lahir normal? haha..sebabnyer uri atau name saintifiknye plasenta dah terlekang (conection terputus) dari anak aku, doktor cakap itu amat berbahaya nasib baik awak jumpe saye cepat kalau tak..korang pikirla sendiri..

Anak aku ni nampak je kecik, tapi berat jgk le 11kg approx..(dah tolak ngan berat pempers yang basah die ye..) ponek den nak angkatnyer, umur 7 bulan dah ade gigi 4 btg..mase tulah die dah start mengigit ape-ape saje yang terlintas depan mulut die..dan semakin banyak die mengigit, smakin bertambah gigi lain nak kluar..ade satu ketike Surprisingly die angkat bakul mainannye yang lebih berat lagi dari badan die..kalau korang tgk gambar-gambar kat atas tu.. korang buleh nampak aksi die cube nar terbang, terdengar org mintak pertolongan, cube menolak dinding warna merah bangunan KFC lumut..hmm..disinilah bermula episode lumutville

kalau nak tgk gambar lebih besar just click on full screen symbol tapi gambo tu macam mak die je..yang posing lebeh..harap maaf la ye...
HAAA..lagi satu kalau gambar tak appear maknenye korang punye masalah internet connection sama ade slow tahap dewa atau connection terputus..tak pun cube korang re-fresh balik, kalau tak bleh gak korang press ctrl+Alt+Delete serentak 2x macam buat CPR..
selamat berhibur...





Next post lumutville season 18 episode 6.5 "Beautician Yang Melampau.."