SM Shahrom

The Man Become Legend

5/20/2009

Resah Seorang Walid Misali

Posted by SM Shahrom

Ari ni anak aku demam panas ngan teruk..taktau ape puncenye..
smalam aku n family semua sambut harijadi die kat umah bersame - same ngan opah die..coz kebetulan tarikh lahir Mak mertua aku dan anak aku jatuh pada mase tarikh yang same iaitu 19 of May..dan pada masa yang same jgk hari jadi adik aku Syed Bakar dan Ayah aku jatuh pada tarikh tu jugak..hahah suprisekan..aku bukannye menipu SUMPAH aku tak tipu..kalau korang tak caye lantak korang ler..ade aku kisah..

Cume aku nak emphasized kat sini ari ni anak aku demam panas teruk..taktau ape puncenye (rase macam dah ulang je ayat ni..) doktor ckp anak aku terkejut coz dapat hadiah banyak..(buleh tahan gak doktor ni..sempat lagi nak bergurau ngan aku yang tgh resah kot-kot anak aku suspek denggi)

So..doktor bagi ubat demam, daktor cakap demam biase je..aku pun ade sedikit rase legelah..

2 comments:

Xpuasati said...

Better ko check betul2 apa puncanya? kalo tak tau jugak ko layari web ni www.hilangpunca.blogspot.com

Abang Terrer said...

Apa kena mengena hilangpunca dgn demam tu hahaha? Tapi aku pun mcm pipi la, bz x sempat update blog...